Penne all'arrabbiata

de Bya Ralu in Penne, 8 Mai 2015 | 9755 vizualizari

 

Foarte rapide si foarte bune

 

INGREDIENTE

  • paste penne
  • 1/2 ceapa alba
  • 1 catel mare de usturoi
  • 1 cana de passata di pomodoro (pasta de rosii)
  • peperoncino uscat (se pune dupa gust)
  • sare
  • busuioc uscat
  • parmezan ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne all'arrabbiata:

Punem o cratita cu apa pe foc, adaugam sare iar cand incepe apa sa clocoteasca se adauga pastele, se lasa cat scrie pe cutie.

Ceapa se toaca marunt si se pune in ulei de masline, adaugand si usturoiul tocat marunt si peperoncino lasat intreg sau taiat.

Dupa cateva minute se adauga pasta de rosii, se pune sare si se acopera cu un capac pentru 5-10 minute.

Pastele se scurg de apa si se pun peste sosul picant.

Se presara busuioc uscat si parmezan ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne all'arrabbiata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Penne cu broccoli la cuptor