Carbonara cu dovlecel si morcov

de deea2686 in Penne, 20 Feb 2015 | 3000 vizualizari

 

E o reteta alternativa fata de clasicele paste carbonara.E o reteta gustoasa, apreciata si foarte cremoasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr paste
  • 1 morcov
  • 2 dovlecei
  • 3 galbenusuri
  • 1 cutie pancetta
  • jumatate de ceapa
  • 1 catel usturoi
  • un pic vin alb
  • 2 linguri smintina
  • 2 linguri parmezzan
  • piper
  • sare
  • ulei masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carbonara cu dovlecel si morcov:

Intr-o tigaie pentru paste adaugi ulei de masline ,jumatatea de ceapa taiata marunt,usturoiul,morcovul cubulete si pancetta si lasi la foc mic vreo 20 de minute pina morcovul e aproape facut.

Dupa adaugi dovleceii taiati julienne,piperul,sarea ,vinul  ,un pic de apa si mai lasi la foc pina e facut si dovlecelul.

Apoi iei de pe foc si pui pastele la fiert in apa cu sare (sare groasa se pune de obicei la paste ).Separat intr-un castron amesteci galbenusurile cu parmezzanul si smintina.Cind au fiert pastele le scurgi ,le adaugi peste pancetta cu legume si adaugi peste sosul cu ou.Mai lasi putin pe foc cit sa se faca oul si apoi servesti cu parmezzan ras pe deasupra.Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carbonara cu dovlecel si morcov" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

mihaelar63 1

21.02.2015, 15:53

Super !!!

tarasmariana 1

21.02.2015, 16:02

lungu 1

14.03.2015, 10:24

Cea mai cautata oferta de lucru a anului! Vrem sa extindem fenomenul care s-a declansat deja! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:   [email protected]

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste Carbonara