sursa gaby,ii multumesc pentru reteta
CREMA
DECOR
Mixam albusurile cu sare 1 min la viteza mica,marim viteza si mixam pana face spuma,adaugam zaharul treptat mixand bine dupa fiecare,nu adaugam zahar pana nu se topeste anteriorul pus.
Mixam pana devine o spuma lucioasa si grasa(sa stea tepi la atingere)adaugam otetul si amidonul si mai mixam 1 min.
In 2 tavi tapetam cu hartie de copt si desenam cercuri cu farfuria in care vom aseza pavlova.
Ungem cu unt,impartim compozitia in 2 si cu o lingura facem un cerc mai mic decat cel desenat
Cu restul de albusuri umplem marginile usor mai inalte decat mijlocul.
Dam tava la cuptorul incalzit la cea mai mica treapta,lasam 50 min dupa care intredeschidem usa cuptorului si mai lasam 15 min.
Lasam sa se raceasca bine in cuptor.
CREMA-laptele si zaharul punem la foc,faina o amestecam cu putin lapte si adaugam
cand laptele da sa fiarba amestecam continuu pana se ingroasa,luam de pe foc si adaugam untul
amestecam pana se topeste,adaugam zeama de la lamaie si lasam sa se raceasca.
Cand s-a racit adaugam frisca si amestecam
Asezam prima foaie,trei sferturi din crema, kiwi,a 2 foaie,crema si decoram cu kiwi sau visine(sau cum dorim)