Patratele cu dovlecei si morcov

de Lau in Mancaruri de legume, 24 Oct 2017 | 4277 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 120 g faina
  • 100 ml ulei
  • 1 praf de copt
  • 120 g branza de vaci
  • 1 ceapa micuta
  • 3 dovlecei mici
  • 1 morcov mare
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 1/2 ardei galben
  • 1/2 ardei portocaliu
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Patratele cu dovlecei si morcov:

Intr-un bol, amestecam ouale cu faina, praful de copt pana ce se omogenizeaza.

Adaugam dovleceii si morcovii dati prin razatoarea mare, branza, ardeii taiati felii, cuburi, condimente dupa gust.

Compozitia obtinuta o punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt, dam la cuptorul incalzit pana ce se rumeneste frumos deasupra.

 

TIPS-URI

1

Dovlecei ii dam prin razatoare, ii adaugam intr-o strecuratoare si presaram sare, lasam 30 min sa se scurga zeama

Daca ti-a placut reteta noastra "Patratele cu dovlecei si morcov" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

ieri la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

ieri la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole boabe in pârgă