Am facut niste pateuri de post tare bune!
Am folosit aluat congelat, asa ca l-am lasat intai la dezghetat.
Spanacul l-am spalat si curatat, dupa care l-am oparit in apa clocotita. L-am scurs si l-am tocat, nu foarte marunt.
Intr-un vas am pus putin ulei, am adaugat ceapa si usturoiul tocate marunt, dupa care am pus spanacul. Am condimentat cu sare si piper si am amestecat. Nu am lasat foarte mult pe foc spanacul.
Dupa ce s-a dezghetat, am taiat aluatul in fasii pe latime.
Pe fiecare fasie de aluat am pus spanac, lasand spatiu liber, pentru a putea impacheta. Am crestat din loc in loc aluatul ramas gol, dupa care l-am petrecut peste spanac.
Cu o furculita am presat marginile pateurilor formate, pentru ca umplutura sa nu iasa din aluat.
Am uns tava cuptorului cu ulei, am pus hartie de copt in ea si am aranjat pateurile.
Am uns pateurile cu ulei, cu ajutorul unei pensule de silicon si am presarat deasupra seminte de susan.
Am pus tava in cuptor pana s-au rumenit usor pateurile.
Dupa ce s-au racit, le-am taiat si le-am asezat pe un platou.