Mulțumesc mult pentru reteta Rocsi....sunt foarte gustoase....si i-au placu si sotului.Cu siguranță am sa mai fac.Am modificat putin reteta...in sensul ca nu am lasat carnea crudă cum a facut Rocsi. ..eu am tocat-o si am calit-o putin.Sper sa nu se supere.
Spalam carnea si o dam pe masina de tocat.
Incingem uleiul si punem carne , potrivim de sare si piper si lasam pana scade toata zeama si sa se prajeasca putin.
Separat intr-un bol, dam pe razatoare casul, adaugam smântână, tocam verdeață, ou si amestecam bine. Adaugam si carnea, potrivim de sare si piper.
Incingem cuptorul la 180°.
Intindem aluatul pe masa de lucru taiem patratele , punem cate o lingura din compoziție, le inchidem cu ajutorul unui furculițe și le punem intr-o tava cu hârtie de copt.
Le ungem cu oul bătut bine si presaram cu susan (sau mac).
Dam la cuptor pentru 30 de minute pana devin aurii.
Pofta buna.