Pateuri cu piept de pui si caș

de Alina26 in Pui, 18 Dec 2014 | 3353 vizualizari

 

Mulțumesc mult pentru reteta Rocsi....sunt foarte gustoase....si i-au placu si sotului.Cu siguranță am sa mai fac.Am modificat putin reteta...in sensul ca nu am lasat carnea crudă cum a facut Rocsi. ..eu am tocat-o si am calit-o putin.Sper sa nu se supere.

 

INGREDIENTE

  • 600g foietaj dreptunghiular
  • 500g piept de pui
  • 2 lg ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • 300g caș proaspat
  • 2-3 lg smântână
  • 1 lg parmezan ras
  • 2-3 fire mărar
  • 2-3 fire de pătrunjel
  • 1 ou pt uns
  • susan (sau mac)
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu piept de pui si caș:

Spalam carnea si o dam pe masina de tocat.

Incingem uleiul si punem carne , potrivim de sare si piper si lasam pana scade toata zeama si sa se prajeasca putin.

Separat intr-un bol, dam pe razatoare casul, adaugam smântână, tocam verdeață, ou si amestecam bine. Adaugam si carnea, potrivim de sare si piper. 

Incingem cuptorul la 180°.

Intindem aluatul pe masa de lucru taiem patratele , punem cate o lingura din compoziție, le inchidem cu ajutorul unui furculițe și le punem intr-o tava cu hârtie de copt. 

Le ungem cu oul bătut bine si presaram cu susan (sau mac).

Dam la cuptor pentru 30 de minute pana devin aurii.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu piept de pui si caș" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta impletita cu carne de pui