Pui balsamic cu cuscus

de Mitinita in Pui, 24 Iul 2012 | 3532 vizualizari

 

Din cartea "Doar 5 ingrediente"

 

INGREDIENTE

  • 4 linguri otet balsamic
  • 1 piept de pui
  • 1 varf sare
  • 1 varf piper negru,proaspat macinat
  • 3 lingura ulei de masline extra virgin
  • 2 cesti de cuscus
  • 3 cesti de apa fierbinte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui balsamic cu cuscus:

Se dezoseaza si se curata de piele pieptul de pui.

Intr-un bol se amesteca otelul balsamic si uleiul de masline extra virgin.

Se adauga pieptul de pui si se lasa la frigider o ora,acoperit cu o folie.

Se incinge tigaia si se adauga bucatile de pui. Se rumenesc pe ambele parti.

Cuscusul se pune intr-un bol si se toarna peste apa fierbinte. Se amesteca cu furculita din cand in cand,iar dupa 5 minute este gata.

Se taie bucatile de pui dupa ce s-au racit si se aseaza in farfurie impreuna cu cuscusul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui balsamic cu cuscus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume si cuscus