Pateuri cu Nutella

de Panacris in Dulciuri, 22 Iul 2012 | 9106 vizualizari

 

Un dulce rapid si nesanatos!:D
Dintr/un pachet de foietaj, am facut o tava de pateuri cu Nutella si una cu dulceata de pere!

 

INGREDIENTE

  • foietaj Bella 500 g.,
  • crema de alune Nutella,
  • zahar pudra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu Nutella:

Foietajul se lasa la dezghetat, se taie patratele, se pune in mijlocul fiecarei patratele cate o lingurita de crema. Se inchide usor, pateul si se pune intr/o tava tapetata cu foaie de pergament, se coace la foc tare cca. 15 minute.

Atentie, cand le inchideti, apasati mai tare pe margini, eu nu am facut si s/au desfacut, de a iesit umplutura din ele=)) si seamna cu niste buze siliconate, dulci.:D

Se servesc presarate cu zahar pudra dupa ce s/au racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu Nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Toamna07 1

23.07.2012, 19:28

Si mie,si mie 5 bucati !

Panacris 1

23.07.2012, 19:41

Toamna draga, mai am doar 3 bucati!Te sacrifici????

Krystyan Trendy 1

16.01.2014, 21:43

foarte buuune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Mini pateuri cu cascaval si branza de oaie