Pateuri cu carne -Pateuri cu telemea si "za'atar"

de Mihaela11_jo in Aperitive / Garnituri, 10 Dec 2010 | 9043 vizualizari

COMENTARII (10)

aziz 1

10.12.2010, 10:26

superrrr nu te mai opresti daca te apuci de ele,apoi zaatar la noi este o planta nu un amestec ii ziceam o dat si lui miha si ea face un amestec din zaatar susan si inca ceva ;e adevarat planta se fol singura dar si in amestec cu alte plante, seminte

MotanLaOale 1

10.12.2010, 10:45

bune trebuie sa fie

Rocsi 1

10.12.2010, 10:54

ce dragute

kamy 1

10.12.2010, 12:57

superrrrrr 5f

Dana Cristea - pusikmea 1

10.12.2010, 13:17

La Ancuta 1

10.12.2010, 15:24

lilik 1

10.12.2010, 17:25

divainbucatarie 1

10.12.2010, 17:31

Dana_Retetegg 1

10.12.2010, 19:27

bune

mena29 1

10.12.2010, 20:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitele din dovlecei