Pateuri cu branza si oregano

de Carmen in Aperitive / Garnituri, 7 Feb 2017 | 3285 vizualizari

 

Pentru situatii de urgenta - aluatul de foietaj congelat nu lipseste din frigider
Ce poti face cand cineva din casa chiar are o pasiune pentru pateurile cu branza, dar il rogi sa nu-si cumpere din drum? Scoti, decongelezi si coci. Stii macar ca branza ce ai pus-o, e curata, ca oul pentru aspect e proaspat, ca totul este atent supravegheat si-i faci omului pofta. Si mai e ceva... se fac atat de repede.
Dar cel mai mult si mai mult mie personal, imi place sa ma joc cu formele pateurilor.

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie de aluat de foietaj
  • Umplutura :
  • 200 gr branza de oaie 
  • oregano
  • galbenus de ou
  • 2 linguri de lapte sau un ou intreg batut
  • seminte de mac
  • susan si/sau chimen - in functie de gust
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu branza si oregano:

Se taie aluatul in forma dorita. Se pune branza si oregano in functie de marime. Se ung cu ou si se presara seminte, atat pentru frumusete cat si pentru gust.

Se coc la 170 grade C, aproximativ 20 minute.

TIPS-URI

1

oricand un succes

2

oricand un supliment langa o bere sau o cana cu lapte

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu branza si oregano" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
FOCACIA