O propunere de aperitiv gustos si foarte la indemana de preparat, cei de la Delaco s-au inspirat cu combinatia aceasta din retetele de pizza (dar fara carne), sunt potrivite si pentru vegetarieni. "Branzicile" Aperifrais infrumuseteaza o masa festiva.
1.Taie ceapa si rosiile marunt si amesteca-le cu ulei de masline, cimbru, sare si piper.Eu le-am calit ca sa nu ude mult aluatul.
2.Decupeaza aluatul în 12 portii (cu un cutit decorativ cu margini ondulate daca ai, daca nu drept).
3.Pune aluatul în tava de copt (pe hârtie de copt).
4.Pe bucatile de aluat aseaza sosul de rosii cu ceapa si maslinele taiate rondele deasupra.
5.Da tava la cuptor la 200 grd pentru 20-25 minute (depinde de cuptor) sau pana se umfla si rumeneste aluatul dupa care lasa putin la racit.
6.Adauga pe fiecare pateu câte o pastila de brânza Delaco Aperifrais si vei avea un platou apetisant.
Sa va fie de folos!
1
Se poate imbogati si cu o feliuta de pastrama de pui, mezel preferat, etc.