Pateu de ficat cu busuioc si nucsoara

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 18 Iul 2011 | 4679 vizualizari

COMENTARII (28)

RuxyRux 1

19.07.2011, 00:06

Arata splendid....tartinabil...aromat...perfect

alinutzika 1

19.07.2011, 00:26

arata super...ce pofta mi-ai facut la ora asta...

deyutzky 1

19.07.2011, 00:47

gaby...o felie indraznesc sa cer si eu arata tare bine

MotanLaOale 1

19.07.2011, 08:05

bun bun

ionela2682 1

19.07.2011, 08:58

Arata teribil de bine ..o feliuta te rog!!!!

La Ancuta 1

19.07.2011, 09:14

am venit la masa

DIANA B 1

19.07.2011, 10:04

Ce-a facut fata azi aici ? mmmmmmmmm ... bun , bunut
Zi si mie , ,,scula" aceea ce-i ?

Mihaela11_jo 1

19.07.2011, 10:54

Mmmmmmmmm ce delicatesa

Rocsi 1

19.07.2011, 10:59

minunat tu mereu ai tot ce iti trebuie si sa le prezinti frumos

madi_marin 1

19.07.2011, 11:02

bun trebuie sa fie..... n-am facut niciodata pate de ficat acasa..... daca nu il intind tacticos....pot sa-l pap? interesant ....shpaclul acela.....

Dana_Retetegg 1

19.07.2011, 11:12

yummmi...bun bun bun

mimmi 1

19.07.2011, 11:37

Ce bunatate

divainbucatarie 1

19.07.2011, 13:09

bun!!!

divainbucatarie 1

19.07.2011, 13:12

Cris2711 1

19.07.2011, 15:37

Dau si eu lui Rocsi mareeeeeee dreptate

Bucataras Medi 1

19.07.2011, 18:55

Zi si mie , ,,scula" aceea ce-i ?@astept raspuns

mirela0911 1

19.07.2011, 19:01

Ce culoare frumoasa are tare bun

gaby_duceag 1

19.07.2011, 20:57

buna seara.

multumesc frumos fetelor.
rocs, m-a magulit remarca ta

iar Onesta, sustinuta de..cine alta? ..Medi )) m-a facut sa rad)
Scula aia e ..o scula ))

Am luat din camara bucataras..parca-i zicea platou pentru branzeturi..da' nu cred ca asa. nu am retinut exact.
E un fund de lemn cu suport pentru ustensile, 3 la numar, ce se prind cu magnet.
Una e pentru taiat, una pentru luat cu usurinta (de ex pt telemea sau feta care se farma) si una pt intins.
Cel putin asa le utilizez eu si-mi sunt foarte dragi.

RuxyRux 1

19.07.2011, 21:01

O intrebare By Medi si te-ai inveselit pe toata seara asa te stiu eu Gabyta draga...debordand de energie si veselie

Rocsi 1

19.07.2011, 21:06

pai asta e adevarul..mereu ne prezinti totul ,mai ceva ca la cel mai luxos restaurant...dar de aia esti si senzationala,pentru ca meriti

Bucataras Medi 1

19.07.2011, 21:14

iar Onesta, sustinuta de..cine alta? ..Medi )) m-a facut sa rad@tot e bine ca nu te-am facut de ras

gaby_duceag 1

19.07.2011, 21:30

Ruxy..ma mai ajung si pe mine toate...zilele astea am fost cam..varza..dar nah..nu-i numa' roz tot,

RuxyRux 1

19.07.2011, 22:03

Asa-i Gabytza mea draga....asta ii spuneam si eu fetei mele cand a picat Bac-ul...insa viata e frumoasa si aceste momente e bine sa fie depasite cu fruntea sus...pupicei si sa fie bine

gaby_duceag 1

19.07.2011, 23:24

Corect, Medi) ca foarte usor puteai face asta)
Iti raman datoare ca m-ai crutat de data asta ))

aziz 1

24.07.2011, 15:54

Stii cumva pe unde umblam eu cad ai postat asta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clatite umplute cu branza proaspata si marar