Pate din ficat de pui

de DanMonica in Aperitive / Garnituri, 18 Feb 2012 | 3915 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ficatei de pui
  • 3 oua fierte
  • 200 gr de unt
  • 1/2 cana de apa
  • 2 linguri de ulei
  • cimbru
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate din ficat de pui:

 Intr-o tigaie punem ceapa tocata, ficatelul, uleiul si apa. Acoperim tigaia si le lasam sa se dunstuleasca, amestecand din cand in cand. Cand s-a patruns ficatelul, luam cratita de pe foc si il lasam sa se raceasca.

Ficateii taiati cubulete ii amestecam cu untul si incepem sa ii maruntim la blender.

Dupa ce amestecul a devenit mai cremos am adaugat ouale rase si condimente si le-am amestecat bine.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pate din ficat de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pate de casă