Pastrav umplut cu legume pe pat de cartofi

de Bya Ralu in Pastrav, 24 Noi 2012 | 5719 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati pastrav proaspat
  • 1/2 morcov
  • 1/2 dovlecel mic
  • lamaie
  • condimente:salvie,ierburi aromatice,boia dulce,sare,piper
  • 4-5 cartofi
  • 1 pahar vin alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav umplut cu legume pe pat de cartofi:

Se clateste bine pestele sub jet de apa rece,se aseaza pe prosoape de hartie pentru a absorbii apa,se condimenteaza si se umple cu morcov si dovlecel date pe razatoarea mare.Se adauga cate o feliuta de lamaie.Cartofii se taie felii subtiri,se spala bine si se aseaza pe prosop de hartie.Intr-un vas termorezistent se pune ulei de masline,se aseaza patul din feliile de cartofi,punem bucatiile de peste.Adaugam 1 pahar de vin alb si 1 pahar de apa.Se da la cuptor 45-60 minute.Se serveste cu mujdei de usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav umplut cu legume pe pat de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu prune si mascarpone

de oanapl 7

ieri la 18:33

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav pe pat de legume la cuptor, cu vin