Pastrav umplut

de mihaelar63 in Pastrav, 4 Mar 2013 | 8232 vizualizari

 

Am vazut pe undeva o imagine cu peste umplut . Reteta in turca sau uzbeka nu ,, pricepisi '' nimic . Asa ca am ,, brodat '' eu ceva pe baza imaginii. Sunt super-multumita de rezultat si am sa repet experienta .

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi [ 300 gr/ buc ]
  • 1 borcan mic ciuperci feliate
  • 1/2 ardei rosu
  • 1legatura patrunjel verde
  • codite de ceapa verde
  • 4 linguri orez fiert
  • sare
  • 100 ml ulei masline
  • 100 gr faina de malai
  • piper
  • 150 ml smanatana slaba 12 %
  • 2-3 frunze spanac
  • 2-3 catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav umplut:

 Pestele se curata [ se lasa capul ] . Se  condimenteaza cu sare , piper si se da prin faina de malai . Se pune pastravul asezat pe burta intr-o tava .

Ardeiul taiat cubulete , , jumatate legatura de patrunjel , coditele de ceapa , orezul , sare , piper si ciupercile scurse de lichid se amesteca .

Pastravul se incizeaza pe spate pornind de la cap pana aproape de coda . In buzunarul format se introduce amestecul de orez cu ciuperci .

Stropiti cu ulei si dati la cuptor 20-30 min. pana pestele este usor rumenit .

Smantana , ceialalta jumatate de legatura de patrunjel , sare, usturoiul si frunzele de spanac le mixati cu ajutorul unui blender vertical .

Serviti pestele cu sosul de smantana , decorat cu ingrediente folosite la preparare .

TIPS-URI

1

Pastravul se spala cu apa putin otet de 9% , obisnuit pentru a nu mai fi asa plin de substanta vascoasa ce-i este specifica .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Bya Ralu 1

14.03.2013, 15:13

ce frumos arata!

Corinuta 1

21.03.2013, 10:45

bestial arata!

nilgun 1

02.04.2013, 09:48

wow....cum arata...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav la tava cu legume