Pastrav umplut

de mihaelar63 in Pastrav, 4 Mar 2013 | 8236 vizualizari

COMENTARII (20)

portiadelumina 1

04.03.2013, 17:57

Cum să-ţi spun Mihaela, aşa ceva nu poate fi refuzat niciodată, adică eu n-aş face greşeala asta. Super!

alba_zori 1

04.03.2013, 17:59

wow,ce colorat si bun!

gaby_gabytza 1

04.03.2013, 18:00

ce bine arata

laura_n 1

04.03.2013, 18:01

hmmm, ce bunaciune ne-ai adus... iar ma apuca pofta de peste)

ianculubita 1

04.03.2013, 18:05

Vai de mine,dar ce avem noi aici???ca nu mi-as fi dat seama niciodata ce este!!bravo,trebuie sa fie tare bun!!

Irina 1

04.03.2013, 18:11

delicios!

MotanLaOale 1

04.03.2013, 18:29

botcrina 1

04.03.2013, 18:38

arata foarte bine

Lau 1

04.03.2013, 18:41

bine arata

Ina 1

04.03.2013, 18:41

numai tu puteai face asa bunaciune

Rocsi 1

04.03.2013, 19:44

Ce fain este

alilianaa 1

04.03.2013, 20:05

ce bun e...

Mihaela11_jo 1

04.03.2013, 20:13

Mai este????????

Zamfira 1

04.03.2013, 21:04

Satisfyyourcravings 1

04.03.2013, 21:47

Ce bine arată!

Cris2711 1

05.03.2013, 00:16

arata foarte delicios

diana_k 1

05.03.2013, 08:39

super....

Bya Ralu 1

14.03.2013, 15:13

ce frumos arata!

Corinuta 1

21.03.2013, 10:45

bestial arata!

nilgun 1

02.04.2013, 09:48

wow....cum arata...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor in vin alb cu garnitura de legume