Pastrav salmonat cu legume si ciuperci la cuptor

de maxion in Pastrav, 17 Apr 2011 | 9564 vizualizari

COMENTARII (12)

gaby_duceag 1

17.04.2011, 16:34

de ce asa mult, 2 ore?

kukibella 1

17.04.2011, 17:53

MVMih 1

17.04.2011, 18:13

Bun bun. Dar chiar pare un pic cam mult timpul de preparare.

jolygina 1

17.04.2011, 18:16

Rocsi 1

17.04.2011, 19:34

maxion 1

17.04.2011, 19:53

multumesc dar pastravul salmonat e un pic mai pretentios la marinat

Lau 1

17.04.2011, 22:15

Ina 1

17.04.2011, 23:03

Ce bun o fi!

MotanLaOale 1

18.04.2011, 12:49

bun bun

mihaelar63 1

18.04.2011, 13:23

Sunt fan-pastrav

adry88 1

06.05.2011, 15:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav pane