Pastrav pe pat de legume la cuptor

de florenta72 in Pastrav, 28 Apr 2013 | 9412 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pastravi de marime medie
  • 2 morcovi medii
  • o telina
  • o legatura de ceapa verde
  • un ardei gras verde
  • un ardei gras rosu
  • vin alb demisec - 1 pahar mare 400ml
  • apa 450ml
  • ulei de floarea soarelui, cativa stropi
  • o lamaie
  • marar - o legatura
  • piper macinat
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav pe pat de legume la cuptor:

Am taiat legumele fasii si rondele, ceapa verde taiata marunt, pestele curatat si spalat. Am pus putin ulei in tava, si am  format un pat din legume in trei straturi peste care am aseazat pastravii stropiti cu putin ulei. Optional se pot introduce bucatele de legume in interiorul pastravilor. Am condimentat cu sare si piper dupa gust, am turnat apa si vinul in tava dupa care am introdus la cuptor aproximativ 60 de minute la foc mic. Dupa ce s-au rumenit pastravii, iar sosul a scazut, am scos tava, am stropit cu putina zeama de lamaie peste pastravi, am ornat cu rondele de lamaie si am presarat marar tocat marunt. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav pe pat de legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu legume la cuptor