Pastrav la tigaie

de dantes in Pastrav, 6 Feb 2015 | 6417 vizualizari

 

Simplu,rapid si gustos

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi
  • faina alba
  • ulei
  • sare,piper,rozmarin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav la tigaie:

Pastravii se curata se spala bine si se condimenteaza dupa gust si se dau prin faina.

Se incinge uleiul in tigaie si se pun pastravii la prajit circa 5 minute pe fiecare parte.

se servesc cu garnitura de orez,legume sau cartofi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Cris2711 1

06.02.2015, 15:43

Rocsi 1

06.02.2015, 20:51

Pestele preferat al mamei!

mihaelar63 1

01.03.2015, 00:37

Un pastrav nu poate fi refuzat Imi place asocierea cu rozmarin . Am sa incerc si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Păstrăv la cuptor în folie