Pastrav la tigaie

de dantes in Pastrav, 6 Feb 2015 | 6417 vizualizari

COMENTARII (15)

Dya Daniela Andrei 1

06.02.2015, 13:26

Constelatialeu 1

06.02.2015, 13:31

Andra_Constantinescu 1

06.02.2015, 13:36

Merisor 1

06.02.2015, 13:48

Tare bun!

MotanLaOale 1

06.02.2015, 14:00

bun bun

mena29 1

06.02.2015, 14:09

Tare bun!

violeta30 1

06.02.2015, 14:19

Azi am si eu in plan peste... pane Bun si sanatos pestele

MOKUSKA 1

06.02.2015, 14:25

si din asta vreau, ador pestele

mirela0911 1

06.02.2015, 14:29

Bun mai e!

anca_rm 1

06.02.2015, 15:02

hmmm cu un mujdei de usturoi , miami cat de bun

reisnaor_2006 1

06.02.2015, 15:05

ce bun este

Bunica 1

06.02.2015, 15:30

Peșteeeee!Ce bun!

Cris2711 1

06.02.2015, 15:43

Rocsi 1

06.02.2015, 20:51

Pestele preferat al mamei!

mihaelar63 1

01.03.2015, 00:37

Un pastrav nu poate fi refuzat Imi place asocierea cu rozmarin . Am sa incerc si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu smantana