Pastrav in sos de rosii cu vin alb

de Marynela16 in Pastrav, 16 Ian 2013 | 20025 vizualizari

 

O masa potrivita de seara.

 

INGREDIENTE

  • 4 pastravi
  • 380 gr rosii tocate
  • piper negru macinat si boabe
  • 4 cepe
  • 1 capatana usturoi
  • patrunjel
  • rozmarin
  • 1 pahar vin alb sec
  • 4 linguri ulei masline
  • sare
  • 4 foi de dafin
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav in sos de rosii cu vin alb:

Pastravul se spala, curata si se condimenteaza cu sare si piper, iar in interior i-am pus  o felie de lamaie se lasa deoparte 15 min. Intre timp am taiat ceapa julienne am presarat-o in tava, am uns pestele cu ulei  de masline si l-am asezat in tava peste ceapa. Am mai adaugat un varf de lingurita de piper boabe, 4  foite de dafin, 1/3 lingurita de rozmarin. Separat am pregatit sosul. Intr-un bol am adaugat rosiile tocate 1 pahar de vin si usturoiul pisat. Le-am pus in tava si le-am dat la cuptor aprox 50 min. La final se adauga patrunjel verde tocat.

TIPS-URI

1

se serveste alaturi de cartofi nature

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav in sos de rosii cu vin alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu migdale