Pastrav in sos de rosii cu vin alb

de Marynela16 in Pastrav, 16 Ian 2013 | 20115 vizualizari

 

O masa potrivita de seara.

 

INGREDIENTE

  • 4 pastravi
  • 380 gr rosii tocate
  • piper negru macinat si boabe
  • 4 cepe
  • 1 capatana usturoi
  • patrunjel
  • rozmarin
  • 1 pahar vin alb sec
  • 4 linguri ulei masline
  • sare
  • 4 foi de dafin
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav in sos de rosii cu vin alb:

Pastravul se spala, curata si se condimenteaza cu sare si piper, iar in interior i-am pus  o felie de lamaie se lasa deoparte 15 min. Intre timp am taiat ceapa julienne am presarat-o in tava, am uns pestele cu ulei  de masline si l-am asezat in tava peste ceapa. Am mai adaugat un varf de lingurita de piper boabe, 4  foite de dafin, 1/3 lingurita de rozmarin. Separat am pregatit sosul. Intr-un bol am adaugat rosiile tocate 1 pahar de vin si usturoiul pisat. Le-am pus in tava si le-am dat la cuptor aprox 50 min. La final se adauga patrunjel verde tocat.

TIPS-URI

1

se serveste alaturi de cartofi nature

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav in sos de rosii cu vin alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu mamaliguta