Pastrav la cuptor umplut cu ierburi aromate

de Merisor in Pastrav, 25 Mar 2019 | 2717 vizualizari

COMENTARII (19)

lucy2002 1

25.03.2019, 09:24

Ce bine arata!

RODIMUR 1

25.03.2019, 09:29

Cât de bine arată...!

trifadalia 1

25.03.2019, 09:31

mihaelar63 1

25.03.2019, 09:48

Arata grozav . Merisor, vin la degustat !!!

Merisor 1

25.03.2019, 10:12

Mulțumesc, drăguțelor! Mohaela, te-aș primi la masă, dar nu mai am de mult ))

Lau 1

25.03.2019, 10:25

bunn

mirela0911 1

25.03.2019, 10:26

Cat de bine arata!

vasimur 1

25.03.2019, 10:48

dantes 1

25.03.2019, 10:59

Gustos!

Ancutsa 1

25.03.2019, 11:38

Foarte bun!

MotanLaOale 1

25.03.2019, 13:56

bun bun

Constelatialeu 1

25.03.2019, 13:59

Tocmai ce m-am intors de la pescuit, doua bucati am prins si eu, asteapta cuminti sa-i tavalesc prin malai....

Rocsi 1

25.03.2019, 19:55

Pastrav la gratar au mancat si ai mei astazi. Este unul din pestele lor preferat!

Tabita _ 1

25.03.2019, 20:17

Bun

Adi 1

25.03.2019, 20:52

Foarte bun!

cristinutanicolita 1

25.03.2019, 21:07

Tare bun!

Gherca Daniela 1

25.03.2019, 21:46

o bunatate!

Catalina L 1

29.03.2019, 17:54

excelenti

Xandrinne 1

29.04.2019, 06:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu legume si sos de rosii picant