Pastrav la cuptor cu verdeturi

de katty in Pastrav, 3 Ian 2016 | 7266 vizualizari

 

Cred ca toata lumea a gatit peste pentru masa de revelion. Eu am ales pastravul, pentru ca este dintre pestii mei preferati.

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi
  • 4 linguri ulei
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper negru macinat
  • 300 gr smantana
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav la cuptor cu verdeturi:

Curatam pastravii ii spalam bine si ii stergem cu un servet uscat.Cu un cutit ascutit  facem  cate 3 taieturi adanci pe ambele parti si ii frecam  cu putina sare. Intr-un vas mixam patrunjelul, mararul, usturoiul, sare, piper si 2 linguri ulei. Pastram 2 linguri , iar restul il asezam intre taieturile facute si in burta pestelui. Punem pestii intr-o tava pe hartie de copt si ii stropim cu uleiul ramas. Dam tava la cuptor pana pestii se rumenesc. Amestecam   sosul de verdeturi oprit cu smantana.  Servim pestele cu smantana cu verdeturi si felii de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la cuptor cu verdeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Gicuta 1

03.01.2016, 18:43

MotanLaOale 1

04.01.2016, 09:02

miki_a 1

04.01.2016, 11:58

Pestele meu preferat! Din asta chiar as manca 365 de zile la rand!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
PASTRAV CU CIMBRU SI ROZMARIN