Pastrav in folie la cuptor

de Sim0na in Pastrav, 6 Dec 2012 | 10359 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati pastrav
  • unt
  • sare
  • piper
  • cartofi
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav in folie la cuptor:

Pastravul l-am curatat si spalat bine, apoi l-am sters cu servete de bucatarie. I-am dat sare si l-am lasat cca 1 ora sa-si i-a sare. L-am spalat si sters din nou. Am sarat si piperat interiorul fiecarei bucati de peste, apoi am pus bucati de unt in interiorul si exteriorul lui. Am pus in folie fiecare bucata de peste, si le-am pus pe gratarul de la aragaz. Sub gratar am pus o tava. Am lasat pestele la cuptor cca 20-30 minute.

Intre timp am pregatit cartofii natur si sosul de usturoi (usturoi pisat, frecat cu sare, putin ulei, iar la ursa am pus smantana).

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav in folie la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

_Alina_ 1

07.12.2012, 09:16

Delicios!

Panacris 1

07.12.2012, 13:02

Super pastrav! Ai putea inlocui folia de aluminiu cu foaie de pergament

Valentina_vali 1

07.12.2012, 18:46

Mmmm ce bine arata.Felicitari

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav in sos de rosii cu vin alb