Pastrav cu legume si sos de rosii picant

de Ela68 in Pastrav, 20 Aug 2013 | 18507 vizualizari

COMENTARII (23)

Angelina_Elena 1

20.08.2013, 23:26

Arata foarte bine!

Ela68 1

20.08.2013, 23:27

multumesc, a fost mai bun gustul decat aspectul

nilgun 1

20.08.2013, 23:28

bun bun

mamaieelena 1

20.08.2013, 23:54

simona72 1

20.08.2013, 23:58

Pt mine e perfect!!

FlaviaD 1

20.08.2013, 23:59

Daca e picant ma incriu la o portie

Bunica 1

21.08.2013, 08:01

Ce peste bun!

MotanLaOale 1

21.08.2013, 08:19

ianculubita 1

21.08.2013, 08:20

pestele,oricum ar fi imi place

Bya Ralu 1

21.08.2013, 09:34

delicios

kukibella 1

21.08.2013, 10:06

laura_n 1

21.08.2013, 10:27

big like

Ela68 1

21.08.2013, 10:33

mena29 1

21.08.2013, 11:05

Ador pestele!

Rocsi 1

21.08.2013, 11:31

Ce bine arata

Ela68 1

21.08.2013, 12:31

Corinuta 1

21.08.2013, 12:37

roxana_simona 1

21.08.2013, 14:43

bun bun

Dya Daniela Andrei 1

21.08.2013, 16:39

Imi place mult peste gatit astfel,,, insa legumele nu

jolygina 1

21.08.2013, 18:48

madi_marin 1

21.08.2013, 19:06

delicios!

Ela68 1

21.08.2013, 20:00

Dya, eu las la sfarsit ce-i mai bun, adica legumele
Multumesc fetelor

lorenik 1

21.08.2013, 20:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor in hartie de copt