Pastrav cu legume in sos de rosii

de Dya Daniela Andrei in Pastrav, 26 Aug 2014 | 5335 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pastrav proaspat
  • 3-4 catei de usturoi
  • o bucata de pastarnac
  • un ardei capia mare
  • un ardei gras galben
  • o ceapa mare
  • doi morcovi
  • cateva rosii
  • 2 linguri cu ulei
  • 2-3 foi de dafin
  • sare si piper dupa gust
  • o lingura cu bulion/suc de rosii
  • cateva frunzulite de busuioc proaspat:
  • optional, penrtu servire: un pui de mamaliguta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu legume in sos de rosii:

Curatam pestele, il portionam si il rumenim usor intr-o tigaie, adaugand cele doua linguri cu ulei.

Legumele le taiem in bastonase potrivit de groase, le adaugam in vas si acoperim cu un capac pentru a fierbe inabusit. 

Colorom cu bulion, condimentam cu sare si piper, adaugam rosioarele si foile de dafin, una - doua frunzulite de busuioc si continuam fierberea pana ce sosul devine dens. 

Dupa ce am luat vasul de pe foc, preasram busuioc verde, tocat.

In paralel, optional, se poate pregati o mamaliguta.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

Recomand folosirea bulionului sau a unui suc de rosii mai dulceag.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu legume in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu sos de iaurt si ghimbir--reteta la steamer