Pastrav clasic la cuptor

de Panacris in Pastrav, 24 Noi 2012 | 7564 vizualizari

 

Un peste gustos si fara oase multe ;)

 

INGREDIENTE

  • pastravi 6 bucati,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • rozmarin praf,
  • ulei de masline,
  • faina alba de grau 2 linguri,
  • faina de porumb 2 linguri.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav clasic la cuptor:

Pestele se curata si se spala in multa apa rece. Se asezoneaza de sare, piper, rozmarin si se lasa la rece, cca 15 minute.  Faina alba de grau, se amesteca cu faina de porumb. Pestele se imbraca cu  amestecul de faina, apoi se pune intr-o tava tapetata cu foaie de pergament, se stropeste cu ulei de masline si se da la cuptor la 250 grade, cca. 20 de minute, intorcandu-se la 10 minute. Se serveste fierbinte cu mamaliguta si mujdei de usturoi a la Panacris ( vezi reteta aici: http://www.bucataras.ro/retete/mujdei-de-usturoi-31942.html.)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav clasic la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu ceapa si lamaie la cuptor