Spalam pieptul de pui. Il stergem cu un servet de hartie.
Luam o forma termorezistenta, adaugam un strop ulei masline si sos soia.
Taiem pieptul in doua, pe mijloc. Asezam bucatile de carne in forma. Le ungem bine cu mustar.
Cu ajutorul unei furculite, intepam bucatile de carne.
Adaugam inca putin ulei maline, sos soia cu bunavointa, rasnim sare cu condimente, presaram putin oregano. Acoperim cu folie aluminiu si dam la cuptor.
Lasam cam 50 minute, la foc mic spre mediu, sa se faca molcom.
Din cand in cand, desfacem cu atentie folia de aluminiu, mai intepam si stropim bucatile de carne cu sos si asezam folia la loc.
Dupa ce s-a copt, lasam sa se raceasca in folie. Dupa ce s-a racit, scoatem folia, asezam bucatile pe o farfurie si fie portionam si mancam atunci, fie dam la rece.
Este excelent de frageda si muuult mai ok decat nitratii si nitritii din comert!
1
ingredientele costa aproximativ 20 lei.
2
merge de minune la sandvisuri sau ca aperitiv.