Pastrama de pui la cuptor

de laura_n in Pui, 2 Noi 2013 | 10397 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui dezosat, mai mare
  • ulei masline
  • sos soia
  • 2 lg mustar
  • sare cu condimente
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrama de pui la cuptor:

Spalam pieptul de pui. Il stergem cu un servet de hartie. 

Luam o forma termorezistenta, adaugam un strop ulei masline si sos soia. 

Taiem pieptul in doua, pe mijloc. Asezam bucatile de carne in forma. Le ungem bine cu mustar.

Cu ajutorul unei furculite, intepam bucatile de carne. 

Adaugam inca putin ulei maline, sos soia cu bunavointa, rasnim sare cu condimente, presaram putin oregano. Acoperim cu folie aluminiu si dam la cuptor.

Lasam cam 50 minute, la foc mic spre mediu, sa se faca molcom. 

Din cand in cand, desfacem cu atentie folia de aluminiu, mai intepam si stropim bucatile de carne cu sos si asezam folia la loc.

Dupa ce s-a copt, lasam sa se raceasca in folie. Dupa ce s-a racit, scoatem folia, asezam bucatile pe o farfurie si fie portionam si mancam atunci, fie dam la rece.

 Este excelent de frageda si muuult mai ok decat nitratii si nitritii din comert!

TIPS-URI

1

ingredientele costa aproximativ 20 lei.

2

merge de minune la sandvisuri sau ca aperitiv.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pastrama de pui