Pastrama de pui cu legume la tigaie

de Denissa in Pui, 24 Feb 2012 | 6026 vizualizari

 

Un fel de mancare rapid si bun (parerea mea)

 

INGREDIENTE

  • pastrama din pulpe de pui
  • legume congelate
  • ulei
  • unt
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrama de pui cu legume la tigaie:

Pulpele de pui se portioneaza si se pun in tigaie la prajit.Vor fi gata intrun timp scurt.

Separat legumele congelate (morcovi, conopida, brocolli, fasole verde, porumb) se pun intr-o tigaie la calit cu putin unt. Se potrivesc de sare.

Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama de pui cu legume la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrama de pui la cuptor