Pastramă de oaie la rotisor

de ionix in Oaie, 28 Dec 2010 | 10972 vizualizari

 

pe gustul soţului meu.... Facută de el :p

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pastramă de oaie
  • 150 ml vin roşu
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastramă de oaie la rotisor:

De obicei cumpăram pastrama de la o măcelărie turcească dar era închis...

Am luat pastramă de la un hypermarket şi era prea sărată. Am lăsat pastrama în vin roşu la desărat vreo 3 ore şi apoi am lăsat-o la scurs. Se încinge bine cuptorul.

Pastrama se taie bucăţi cam de 5x5 cm, pentru a ieşi toată grăsimea. Pe ţepuşă se pun cu puţină distanţă între ele şi se fixează cu o tijă.

Se lasă la foc mic câteva ore bune, vreo 4 le-am lăsat noi, până cînd se rumenesc frumos.

Se servesc calde cu murături şi un pahar cu vin.

Poftă bună!

 

TIPS-URI

1

marinând în vin, pastrama nu şi-a pierdut aromele...

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastramă de oaie la rotisor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (25)

MotanLaOale 1

30.12.2010, 08:17

buna pastrama

elena1988 1

03.01.2011, 16:18

ionix 1

03.01.2011, 16:27

Vladimir şi Elena... mulţumesc pt aprecieri

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel la cuptor