Pastrama de oaie in vin rosu

de ANCA in Oaie, 18 Noi 2009 | 30630 vizualizari

 

...continuarea capitolului 'pastrama', ca nu am putut modifica:)))

 

INGREDIENTE

  • pastrama de oaie
  • 100 ml vin rosu
  • mujdei de usturoi
  • un ardei iute rosu
  • o foaie de dafin
  • 2-3 linguri suc de rosii 
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrama de oaie in vin rosu:

Pastrama se taie fasii subtiri, se pune intr-o tigaie teflonata cu o lingura de ulei de masline, se lasa cateva minute, apoi se adauga vinul rosu, cimbrul, ardeiul iute taiat marunt, usturoi pisat sau mujdei, dafinul si sucul de rosii. Se lasa la foc iute pana este gata carnea si scade putin sosul.

Am amestecat totul cu cartofi prajiti intr-un castron, si am savurat cu un pahar de vin rosu alaturi:))

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama de oaie in vin rosu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (6)

luminita20_2006 1

19.11.2009, 10:21

o nebunie

rivka 1

19.11.2009, 10:26

ce ma "enervezi " , merg sa-mi fac un sandwich...

ANCA 1

19.11.2009, 16:23

v-am dat de 'lucru' la frigider in toiul noptii..Oana, inca astept borcanul, ca-s pe stoc aproape zero la capitolul ardei iuti, deja s-au cam mancat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pastrama afumata, preparata in Dry Cooker