Pastrama afumata, preparata in Dry Cooker

de Ina in Oaie, 7 Ian 2011 | 23370 vizualizari

 

De sarbatori mi-a facut soacra-mea cadou o tigaie Dry Cooker. Am gatit deja de multe ori in ea si pot spune ca este, intr-adevar, tigaia minune : Gatesti rapid, fara grasime, fara apa, iar mancarea este delicioasa, nu se lipeste si nu se usuca. Si unde mai pui ca tigaia se curata doar cu putina apa calduta!!! Sarumana, mamica, pentru cadoul facut ! :-*

 

INGREDIENTE

  • Pastrama de oaie, afumata ( preparata de mine :D  )
  • 50 ml. vin rosu
  • muraturi
  • mamaliguta calda
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrama afumata, preparata in Dry Cooker:

Am incins tigaia 3 minute, cu capacul pus.

Asezam bucatile de pastrama afumata in tigaie, dupa ce le-am stropit cu vin rosu,apoi  acoperim tigaia si lasam sa se patrunda bine pastrama. Intoarcem pastrama si pe cealalta parte si lasam pana se rumeneste.

Pastrama facut astfel iese frageda, nu se arde, nu se usuca si are un gust delicios.     Carnea se prepara in sucul propriu, fiind astfel si mult mai sanatoasa decat dea preparata in ulei sau arsa pe gratar.

Am servit-o cu mamaliguta calda si gogonele murate.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama afumata, preparata in Dry Cooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (48)

Miron_Cristina 1

13.12.2011, 16:11

Inainte luasem pe cel din teflon si a fost de proasta calitate....se lipea si se ardea tot :|

Ina 1

13.12.2011, 17:59

Tigaile dry cooker nu sunt toate de calitate. Depinde de unde sunt achizitionate si de ce firma le produce.
Eu am luat-o de la top-shop , impreuna cu mixerul de mana. Este din teflon , luna asta implineste un an si, desi am folosit-o destul de mult, este ca si noua; nu are pic de zgarietura Cumnata mea o are pe cea cu ceramica si a zgariat-o din prima saptamana... . Conteaza mult sa respecti instructiunile, dar si cum ai grija de lucru....

Ina 1

13.12.2011, 18:02

Tin la vasele mele ca la ochii din cap Vasele din yena , oalele sub presiune si celelalte aparate/ ustensile le pun de fiecare data, dupa folosire, in cutiile lor originale .... si unele le am de 9 ani....

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrama de oaie in vin rosu