De sarbatori mi-a facut soacra-mea cadou o tigaie Dry Cooker. Am gatit deja de multe ori in ea si pot spune ca este, intr-adevar, tigaia minune : Gatesti rapid, fara grasime, fara apa, iar mancarea este delicioasa, nu se lipeste si nu se usuca. Si unde mai pui ca tigaia se curata doar cu putina apa calduta!!! Sarumana, mamica, pentru cadoul facut ! :-*
Am incins tigaia 3 minute, cu capacul pus.
Asezam bucatile de pastrama afumata in tigaie, dupa ce le-am stropit cu vin rosu,apoi acoperim tigaia si lasam sa se patrunda bine pastrama. Intoarcem pastrama si pe cealalta parte si lasam pana se rumeneste.
Pastrama facut astfel iese frageda, nu se arde, nu se usuca si are un gust delicios. Carnea se prepara in sucul propriu, fiind astfel si mult mai sanatoasa decat dea preparata in ulei sau arsa pe gratar.
Am servit-o cu mamaliguta calda si gogonele murate.