Pastele castigate pe Bucataras, mi-au adus o masa gustoasa! De data asta am ales sa le fac cu muschiulet de porc. Reteta am scris-o si aici - http://noiinbucatarie.ro/paste-tricolore-cu-muschi-de-porc/
Mai intai punem pastele la fiert in apa cu sare.
Carnea o taiem cubulete si o punem in uleiul incins sa se caleasca. O lasam 10 minute ( sa nu se rumeneasca rau ca se va mai cali si cu ceapa), dupa care adaugam ceapa taiata marunt si mai lasam la calit inca 7-8 minute. Adaugam apoi o ceasca de apa, bulionul si sare si piper dupa gust.
Mai lasam inca 10 minute pe foc. Daca mai este nevoie, mai putem adauga putina apa.
Punem pastele pe farfurie, iar deasupra adaugam sos.
1
Merge adaugat si patrunjel verde in sos.
2
Puteti adauga si 1 lingura de ketchup in sos.