Paste tricolore cu muschi de porc

de Rahela Velicu in Fusilli, 27 Mai 2016 | 3215 vizualizari

 

Pastele castigate pe Bucataras, mi-au adus o masa gustoasa! De data asta am ales sa le fac cu muschiulet de porc. Reteta am scris-o si aici - http://noiinbucatarie.ro/paste-tricolore-cu-muschi-de-porc/

 

INGREDIENTE


    • 250 g paste (1/2 de pachet)
    • 1 ceapa verde mare
    • 300 g muschi de porc
    • 3 linguri de bulion
    • 30 ml ulei
    • sare
    • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste tricolore cu muschi de porc:

Mai intai punem pastele la fiert in apa cu sare.

Carnea o taiem cubulete si o punem in uleiul incins sa se caleasca. O lasam 10 minute ( sa nu se rumeneasca rau ca se va mai cali si cu ceapa), dupa care adaugam ceapa taiata marunt si mai lasam la calit inca 7-8 minute. Adaugam apoi  o ceasca de apa, bulionul si sare si piper dupa gust.

Mai lasam inca 10 minute pe foc. Daca mai este nevoie, mai putem adauga putina apa.

Punem pastele pe farfurie, iar deasupra adaugam sos.

TIPS-URI

1

Merge adaugat si patrunjel verde in sos.

2

Puteti adauga si 1 lingura de ketchup in sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste tricolore cu muschi de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fusilli la cuptor cu branza de burduf si carnati