Fusilii cu sos de rosii si ardei gras

de Bucataras Medi in Fusilli, 19 Dec 2012 | 5565 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste fusilli
  • 3 rosii
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 lingura pasta de tomate
  • marar verde
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilii cu sos de rosii si ardei gras:

Fierbem pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe cutie. Cand sunt gata fierte le scurgem de apa, le trecem printr-un jet de apa rece si apoi le punem intr-o sita la scurs. In timp ce pastele fierb ne ocupam de sos.

Spalam si curatam ardeiul gras si apoi il taiem cubulete mai mari.Rosiile spalate le taiem si pe ele cubulete.Intr-o tigaie in care am incins ulei punem  atat rosiile cat si ardeiul..Condimentam dupa gust cu sare , piper si oregano.Lasam pe foc pana cand atat rosiile cat si ardeiul se inmoaie.Diluam pasta de tomate cu putina apa (o cescuta ) si o turnam in tigaie.Lasam sa dea in cateva clocote ,apoi luam de pe foc ,lasam 2-3 minute sa se racoreasca apoi turnam sosul peste paste.Adaugam marar verde ,amestecam bine si potrivim de sare si piper.

Gaaaaaaaaaaaaaaaata..................asta este tot!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilii cu sos de rosii si ardei gras" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu ciuperci