Paste la tava

de Ligia Bxl in Paste, 23 Iul 2013 | 10994 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr de paste
  • 4 oua
  • 100 gr smantana
  • 200 gr cascaval
  • 300 gr sunca presata(jambon)
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste la tava:

Se pun pastele la fiert cu putina sare.Cand sau fiert,se calatesc cu apa rece si se lasa la scurs.Separat se bat ouale cu smantana,sarea si piper.Se taie cubulete sunca presata si cascavalul.Intr-o tava din yena se pun pastele fierte amestecate cu sunca presata si cascavalul iar deaspra se toarna ouale batute cu smantana.Se da tava la cuptor ptr 30 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dinozauri cu musli si sos de rosii