Paste la cuptor cu ciolan afumat

de Bucataras Diana in Paste, 1 Noi 2020 | 5249 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste fusili,
  • 400 g ciolan afumat fara os,
  • 1 dovlecel,
  • 2 ardei mici colorati,
  • 200 g smantana,
  • 150 g cascaval,sare
  • piper,
  • unt pentru uns
  • patrunjel.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste la cuptor cu ciolan afumat:

Fierbem ciolanul pana se inmoaie carnea si dupa ce se racoreste, il taiem cubulete.

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi le scurgem si le punem intr-un castron incapator. Curatam ardeiul si dovlecelul, le tocam cubulete si le adaugam peste paste impreuna cu ciolanul si smantana. Asezonam cu sare si piper, apoi turnam compozitia intr-o tava unsa cu unt.

Dam pastele la cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru circa 20 de minute, apoi presaram cascavalul ras si mai dam la cuptor pentru 10 minute. Presaram cu patrunjel si servim. Pofta bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste la cuptor cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tagliatele cu piept de pui