Punem cateva linguri cu ulei intr-o tigaie, impreuna cu cubul de ceapa si amestecam cu o lingura de lemn.
Adaugam apoi ciupercile bine scurse de ulei, tonul maruntit, porumbul scurs bine de apa de conservare si maslinele.
Amestecam bine si lasam la foc potrivit pentru 10 minute.
Adaugam apoi sucul de rosii, sare si piper dupa gust si lasam la fiert sucul la foc mic, pentru cateva minute.
Intre timp, punem o oala cu apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si apoi pastele. Le fierbem conform indicatiilor de pe pachet ( in functie de formatul de pasta dorit).
Dupa ce pastele au fiert, le scurgem bine de apa si le punem in tigaia cu sos. Amestecam bine.
Punem pastele intr-o tava pentru cuptor si presaram cele 100 gr parmezan.
Dam tava la cuptorul incins la 200 grade C, pana ce suprafata este frumos rumenita.
Se servesc imediat!
POFTA BUNA !