Pune untul la topit intr-o craticioara cu fund dublu.
Cand s-a topit adauga ceapa tocata, lasa doua minute sa se caleasca apoi adauga ciupercile feliate.
Lasa la calit pana prind o culoare frumoasa. Stinge cu o ceasca de apa si lasa la fiert la foc mic.
Taie fasii pieptul de pui si condimenteaza-l cu sare, piper si ghimbir.
Incinge o cratita antiaderenta (eu am folosit wok-ul) , pune carnea si rumeneste-o usor pe toate partile (fara ulei). Adauga doua linguri sos de soia si o ceasca de apa si lasa la fiert. Cand e aproape fiarta carnea si zeama scazuta la jumatate pune-o peste ciuperci si adauga si cutia de porumb. Lasa sa fiarba la foc mediu pana scade sosul si mai ramane doar putin. Adauga smantana si potriveste gustul de sare si piper.
Fierbe pastele conform timpului indicat pe pachet.
Repartizeaza in farfurii, pune deasupra din amestecul cu carne plus cateva lunguri sos, presara parmezan si...pofta buna!