Paste cu piept de pui, porumb si ciuperci

de gaby_duceag in Farfalle, 21 Oct 2012 | 10303 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept pui
  • o cutie ciuperci
  • o cutie mica porumb boabe
  • o ceapa
  • unt (sau ulei)
  • 1/2 lingurita ghimbir
  • 2 linguri sos de soia
  • 2-3 linguri smantana grasa
  • sare, piper
  • paste (farfalle am folosit eu, preferatele noastre)
  • parmezan ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu piept de pui, porumb si ciuperci:

Pune untul la topit intr-o craticioara cu fund dublu.

Cand s-a topit adauga ceapa tocata, lasa doua minute sa se caleasca apoi adauga ciupercile feliate.

Lasa la calit pana prind o culoare frumoasa. Stinge cu o ceasca de apa si lasa la fiert la foc mic.

Taie fasii pieptul de pui si condimenteaza-l cu sare, piper si ghimbir.

Incinge o cratita antiaderenta (eu am folosit wok-ul) , pune carnea si rumeneste-o usor pe toate partile (fara ulei). Adauga doua linguri sos de soia si o ceasca de apa si lasa la fiert. Cand e aproape fiarta carnea si zeama scazuta la jumatate pune-o peste ciuperci si adauga si cutia de porumb. Lasa sa fiarba la foc mediu pana scade sosul si mai ramane doar putin. Adauga smantana si potriveste gustul de sare si piper.

Fierbe pastele conform timpului indicat pe pachet.

Repartizeaza in farfurii, pune deasupra din amestecul cu carne plus cateva lunguri sos, presara parmezan si...pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu piept de pui, porumb si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos de rosii si dovlecel