Paste la cuptor

de angyb in Paste, 29 Mar 2012 | 18344 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de paste (eu am pus trei tipuri ca aveam mai multe pungi incepute si aveu acelasi timp de fierbere)
  • 300g carne macinata
  • 1 ceapa mica
  • 1/2 gogosar rosu
  • 1 pahar de vin
  • 300 ml pasta de rosii
  • 1 pahar de apa
  • sare si piper
  • busuioc
  • parmezan
  • mozzarela
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste la cuptor:

Pentru inceput pregatim sosul. Puneti la fript ceapa si gogosarul taiate marunt, apoi adaugati carnea tocata. Cand carnea si-a schimbat culoarea adaugati paharul de vin si lasati la foc mic pana cand acesta se evapora, dupa care adaugati pasta de rosii si paharul de apa si lasati la foc mic aproximativ o ora. Condimentati dupa gust cu sare piper si busuioc.

Cand sosul este aproape gata puneti la fiert pastele conform instructiunilor de pe pachet . Adaugati-le la sosul obtinut.

Intr-o tava de cuptor unsa cu ulei puneti jumatate din cantitatea de paste peste care presarati cam un pumn de parmezan ras, apoi restul de paste. Presarati din nou parmezan si mozzarella taiata cubulete (Nu am scris cantitatile de parmezan si mozzarella pentru ca nu am cantarit )

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste la cuptor cu spanac şi ricotta