Aceste paste le-am preparat in deplasare, la fiul meu care are un cuptor electric senzational. Si daca nu vrei mancarea iti iese buna!!! Cand am ocazia imi place sa cumpar paste mai deosebite. De aceasta data am folosit "foglie d'olivo agli spinaci"-adica frunze de maslin cu spanac .
Se fierb pastele in apa cu multa sare , respectand instructiunile de fierbere .Se scurg.
Se topeste untul impreuna cu uleiul si usturoiul feliat .
Adugati pieptul de pui taiat fasii inguste .Condimentati cu sare , piper , busuioc si oregano .
Cand pieptul de pui este patruns se pune pasta de ardei si cea de rosii . Se amesteca si se aduga o cana de apa .
Astfel se formeaza un sos care poate fi diuluat cu inca putina apa daca este nevoie .
Rosioarele se spala se incresteaza la varf si se amesteca cu sare , ulei si otet balsamic .
Tapetati o tava mare cu unt si pesmet.
Asezati un rand de paste urmat de unul cu sos si pui . Repetati operatiunea .
Deasupra aranjati casul si sunca . Decorati cu rosii cherry si telemea .
Dati tava la cuptor timp de 20 minute pentru gratinare .