Paste din faina de malai cu carne de pasare

de Panacris in Paste, 5 Aug 2012 | 4058 vizualizari

 

Inchei saptamana, tot cu paste:D

 

INGREDIENTE

  • paste din faina de malai 250 g,
  • un pui din curtea socrilor,
  • ceapa galbena 2 bucati,
  • ardei gras 1 bucata,
  • ulei de rapita 50 ml.,
  • foaie de dafin 1 bucata,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • boia de ardei dulce.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste din faina de malai cu carne de pasare:

Puiul curatat si splata se pune la fiert in oala minune, cu apa si putina sare, cca. 60 de minute. Dupa ce s/a fiert, se scoate carnea, (zeama se pastreaza ptr o supa cu galuste!), si se dezoseaza. Intre timp se curata ceapa, se taie felii si se pune la calit in putina apa si ulei. Ardeiul se curata, se toaca marunt si se adauga la ceapa. Se adauga carnea si foaia de dafin, la amestecul de ceapa, se asezoneaza de sare, piper si boia, se lasa la foc mediu, cca. 15 minute ptr. a se combina gusturile. Intre timp pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Se strecoara si se adauga la carnea din tigaie, se lasa sa dea un clocot si se servesc fierbinti cu salata de sezon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste din faina de malai cu carne de pasare" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Lasagna