Paste din faina de malai cu carne de pasare

de Panacris in Paste, 5 Aug 2012 | 4124 vizualizari

 

Inchei saptamana, tot cu paste:D

 

INGREDIENTE

  • paste din faina de malai 250 g,
  • un pui din curtea socrilor,
  • ceapa galbena 2 bucati,
  • ardei gras 1 bucata,
  • ulei de rapita 50 ml.,
  • foaie de dafin 1 bucata,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • boia de ardei dulce.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste din faina de malai cu carne de pasare:

Puiul curatat si splata se pune la fiert in oala minune, cu apa si putina sare, cca. 60 de minute. Dupa ce s/a fiert, se scoate carnea, (zeama se pastreaza ptr o supa cu galuste!), si se dezoseaza. Intre timp se curata ceapa, se taie felii si se pune la calit in putina apa si ulei. Ardeiul se curata, se toaca marunt si se adauga la ceapa. Se adauga carnea si foaia de dafin, la amestecul de ceapa, se asezoneaza de sare, piper si boia, se lasa la foc mediu, cca. 15 minute ptr. a se combina gusturile. Intre timp pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Se strecoara si se adauga la carnea din tigaie, se lasa sa dea un clocot si se servesc fierbinti cu salata de sezon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste din faina de malai cu carne de pasare" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Paste cu legume si muschi file