Paste cu ton si Philadelphia

de - Andreea - in Paste, 3 Feb 2019 | 6718 vizualizari

 

Un pranz rapid...si delicios.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr paste
  • 160 gr ton (in conserva)
  • 130 gr Philadelphia
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton si Philadelphia:

Punem o oala cu apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si adaugam pastele. Le fierbem conform indicatiilor de pe ambalaj amestecand din cand in cand .

Intre timp punem o tigaie cu putin ulei la incins.

Tonul il scurgem bine de uleiul din conserva si il punem in tigaie.Adaugam Philadelphia si amestecam bine la foc mic.Daca este necesar,adaugam 2-3 linguri cu lapte.

Punem condimentele,lasam alte cateva minute si inchidem focul.

Cand pastele au fiert ,le scurgem bine de apa si le adaugam in tigaie .Amestecam bine .

Servim pastele imediat.

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton si Philadelphia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sunca si sos alb, o combinatie delicioasa