Paste cu nuca, stafide si miere

de divainbucatarie in Paste, 11 Apr 2011 | 9890 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga paste
  • 200 g nuci
  • 1 mana de stafide
  • 2.5 l apa
  • sare
  • 3 lingurite margarina /unt
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • coaja de portocala rasa
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 6 linguri zahar tos
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu nuca, stafide si miere:

Fierbem pastele in apa clocotita cu sare, o lingura ulei si putina scortisoara.

Cand sunt fierte le scurgem, le clatim cu apa rece, apoi adaugam 1 lingurita de margarina in strecuratoare. Lasam sa intre putin margarina in paste apoi le amestecam cu nucile tocate si rumenite in restul de margarina, cu zahar vanilat, coaja de portocala, cateva stafide si un praf de scortisoara.

Stropim pastele cu miere, pudram cu zahar tos, punem restul de stafide si servim. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu nuca, stafide si miere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Penne all'arrabbiata