Paste cu ton

de Julia_Snow in Spaghete, 28 Mai 2014 | 12406 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • paste, in cazul meu , spaghetti
  • o conserva ton bucati
  • jumatate de dovlecel
  • 2 rosii decojite, din conserva si 2 linguri din sosul aferent
  • ulei
  • sare, piper
  • busuioc, oregano, patrunjel verde, o foaie dafin
  • 3 catei usturoi
  • 100 ml. apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton:

Usturoiul se taie marunt si se caleste usor in ulei.Se adauga rosiile taiate marunt, dovlecelul taiat cubulete, foaia de dafin, busuioc, oregano, sare si apa.

Se lasa sa fiarba 20 de minute , la foc mic, dupa care se adauga tonul. Se condimeneteaza cu piper, se mai lasa 2 minute si apoi se opreste focul. La final se adauga patrunjelul verde, tocat marunt.

Pastele se fierb conformt timpului de pe ambalaj.

Se aseaza pe farfurie, iar peste ele se pune sosul.

Pofta buna!:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu ton si ciuperci