Paste cu sunca

de miremirc in Fusilli, 11 Feb 2011 | 8163 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g macaroane
  • 150 g sunca Praga
  • 100 g mazare
  • 100 g porumb din conserva
  • 2 galbenusuri
  • 50 g smantana
  • sare
  • piper
  • mustar
  • zeama de lamaie  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sunca:

Punem macaroanele la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj;dupa ce s-au fiert le dam sub jet de apa rece.

Fierbem si mazarea in apa cu putina sare.

Intre timp, facem maioneza :  cele 2 galbenusuri le amestecam cu 1 lgt mustar si psare dupa gust si ulei;la sfarsit adaugam putin piper, smantana si zeama de lamaie dupa gust.

Taiem sunca patratele mici.

In maioneza obtinuta adaugam sunca, porumbul si mazarea.

Cine doreste mai putina maioneza poate face dintr-un singur galbenus.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste fusilli freschezza