Paste cu spanac, branza si marar la cuptor

de katty in Penne, 10 Feb 2020 | 4197 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr penne
  • 450 gr spanac congelat
  • 150 gr telemea sarata de oaie
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper negru macinat
  • marar verde
  • 4 oua
  • 2 linguri smantana
  • 50 gr unt
  • pesmet ptr tava
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu spanac, branza si marar la cuptor:

Intr-o oala cu apa clocotita, punem sare si fierbem pastele conform indicatiilor de pe ambalaj.

In uleiul incins, punem spanacul si il tinem la foc pana scade zeama. Adaugam piper si mararul verde si il lasam deoparte sa se racoreasca.

Peste pastele scurse, punem spanacul si branza telemea si amestecam. Ungem o tava cu putin unt, presaram pesmet si asezam compozitia. Batem ouale cu smantana si turnam deasupra. Untul ramas il rupem bucati si il punem deasupra.

Dam tava la cuptor pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu spanac, branza si marar la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Penne cu ciuperci