Paste cu sos de rosii picant

de Lau in , 4 Iul 2018 | 2804 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste
  • sare
  • apa
  • 100 g unt
  • 1 ceapa rosie
  • 300 g carne tocata de vita
  • 3 catei usturoi
  • 400 g sos de rosii
  • 200 g fasole verde
  • 3 rosii
  • sare
  • piper
  • chilli
  • amestec de ierburi italiene
  • oregano
  • cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de rosii picant:

Fasolea verde o rupem bucati si o fierbem in apa cu sare, o scurgem bine de apa.

Pastele le fierbem conform instructiunilor de pe pachet, in apa cu sare.

Le scurgem de apa si le trecem pe sub un jet de apa rece.

Intr-o cratita calim ceapa cu usturoiul in ulei de masline incins, curatate si tocate marunt.

Adaugam carnea, amestecam si lasam sa se caleasca putin impreuna, adaugam sosul de rosii, fasolea verde, rosiile tocate marunt si condimente dupa gust.

Amestecam ocazional pana ce carnea este fiarta.

Topim untul intr-o cratita si adaugam pastele,un praf de sare si amestecam bine.

Asezam pastele in farfurii, adaugam sosul de rosii si deasupra cascaval ras.

Sau adaugam sosul de rosii peste paste, cascaval ras si amestecam bine.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de rosii picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu scoici reteta simpla si delicioasa de spaghete