Paste cu sos Bolognese si bacon

de delia64 in Paste, 23 Mai 2014 | 8002 vizualizari

 

La indemnul fiului meu Rares am pregatit aceste paste delicioase si la ce succes au avut voi repeta. cat de curand reteta . Fiul meu a lucrat in Spania si Italia la restaurant si a invatat multe retete cu paste si diferite sosuri . Sunt tocmai bune pentru o cina in familie .

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de paste 500 gr.
  • 1 borcan sos Bolognese 420 gr.
  • 250 gr. bacon
  • 1 ceapa
  • pasta de rosii dupa gust
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
  • 100 ml. ulei de masline
  • 50 gr. unt
  • 100 gr. cascaval afumat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos Bolognese si bacon:

Se pune apa cu  un praf de sare la fiert , cand da apa in clocot adaugam pastele si le lasam la fiert aproximativ 10 minute , le strecuram .

Se taie baconul feliute .

Curatam  ceapa o taiem marunt si o sotam in uleiul de masline , adaugam baconul , untul si amestecam .

Turnam sosul si potrivim de sare si piper .

Adaugam pasta de rosii dupa gust  .

Pastele  scurse de apa  se toarna peste sos si amestecam sa se omogenizeze.

Se servesc  calde .

Pofta buna !!!

 

 

TIPS-URI

1

Cine doreste poate adauga cascaval ras la servire .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos Bolognese si bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]