Paste cu sos alb

de botcrina in Paste, 29 Iun 2015 | 7838 vizualizari

 

Zilele trecute eram în pană de idei, nu ştiam ce să mai gătesc, aşa că din ce aveam prin casă am încropit această reţetă!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 3 ouă
  • 100 g măsline negre
  • 150 g caşcaval
  • 500 g paste
  • 100 ml smântână
  • 100 ml iaurt
  • 2-3 crenguţe de mărar verde
  • sare, piper după gust
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos alb:

Punem pieptul de pui bine spălat la fiert cu puţină sare. În acelaşi timp fierbem separat ouăle tari.

Fierbem pastele aldente, le scurgem de apă şi le trecem pe sub un  jet de apă rece ca să nu se lipească.

Tăiem caşcavalul cubuleţe. 

Când s-a răcit peptul de pui îl tăiem de asemenea cubuleţe.

Curăţăm ouăle de coajă, apoi le tăiem cubuleţe.

Preparăm sosul alb amestecând smântâna cu iaurt şi mărarul tocat mărunt, potrivim după gust cu sare şi piper.

Într-un bol punem pastele, apoi caşcavalul, pieptul de pui, ouăle, măslinele şi la final sosul alb, amestecăm bine.

Se poate servi imediat după ce ingredientele s-au acoperit cu sos din abundenţă.

Poftă bună!

TIPS-URI

1

se pot adăuga şi alte ingrediente după gustul fiecaruia;

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne picante cu sos de smantana