Paste cu somon si mozzarela

de LopFras in Somon, 8 Ian 2010 | 6635 vizualizari

 

O reteta foarte usor de realizat si cu un gust desavarsit. Foarte aromata si cu un gust adriatic.

 

INGREDIENTE

  • 70 gr ciuperci brune
  • 70 gr somon afumat
  • 70 gr masline brune nesarate
  • 50 gr unt
  • 30 gr ulei de masline extravirgin
  • jumatate de pachet de spaghetti
  • cateva fire de patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu somon si mozzarela:

Se calesc ciupercile in cubuletul de unt, se adauga somonul, se adauga patrunjelul. Se pune mozzarela taiata cuburi peste amestec. Se adauga 2 linguri ulei de masline si maslinele curatate de samburi. Se amesteca cu pastele. Se serbiesc fierbinti cu ceva vin alb...

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu somon si mozzarela" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Miha 1

08.01.2010, 23:50

Bine ai venit! Si noi avem in familie un impatimit de Thomas.

LopFras 1

09.01.2010, 00:13

Miha, ma bucur mult pentru iubitorul tau de trenuri...sa-ti fie sanatos. Te salut. Lop

rivka 1

09.01.2010, 05:31

nu ma omor dupa paste dar cred ca asa facute sunt bunute

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Somon in stil asiatic